SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

 

ALGEMENE VOORWAARDEN


Garantievoorwaarden

De garantie op de SunnyHeat Infrarood panelen bedraagt 10 jaar en 2 jaar op de elektronica van de zender, op voorwaarde dat deze volgens onze voorschriften zijn geïnstalleerd en gebruikt. Aanspraken op garanties worden conform de bepalingen/regelgeving van de producent behandeld.  Als garantiebewijs geldt uw betaalbewijs.

Wij zien u graag als een duurzame relatie

Alhoewel ons geheel nieuw en revolutionair verwarmingssysteem geen risico’s of nadelen kent kunnen er altijd vragen bij u ontstaan.
Ondanks dat wij ons best doen zoveel mogelijk informatie te verstrekken op onze website, kan het zijn dat iets voor u niet helemaal duidelijk is.

Veelgestelde vragen vindt u onder Actueel -> Vragen. Andere vragen zoals welk warmtepaneel voor welke ruimte e.d. kunt u aan ons E-mailen. Als u ons dan voorziet van de Lengte x Breedte x Hoogte maten  betreffende de bedoelde ruimte, kunnen wij u snel informeren.

Warmtebehoefte

Het is simpel om een berekening voor uw warmtebehoefte te maken. 
Het grootste paneel is 120 x 60 cm en verwarmt 20 tot 25 mtr². Dus wilt u alleen een bepaalde plek verwarmen in een ruimte, neemt u alleen dit paneel.
(Het hoogste rendement bereikt u echter alleen met een compleet systeem). Ons systeem is dus ook heel eenvoudig modulair op te bouwen. U dient echter wel altijd een kleine correctiefactor (20%) toe te passen i.v.m. ramen/deuren en grotere ruimtes. In een rechthoekige ruimte plaatst u de warmtepanelen natuurlijk in het verlengde.

Voorbeeld:
Het vloeroppervlak van uw ruimte bedraagt 40 mtr².
U besteld dan 2 panelen van 120x60 cm. Deze verwarmen samen tot 50 mtr², dat is dus inclusief de correctiefactor van 20%.

Vervolgens geeft u aan of u een mat (filigraine) of spiegel hardglazen oppervlak wilt ontvangen. De draadloze digitale zender wordt normaliter met elk paneel meegeleverd.
U kunt met 1 zender meerdere panelen bedienen.

Stel al uw vragen via info@warmtepaneel.nl en een van onze collega’s zal binnen 48 uur contact met u opnemen.

of

U verzend een E-mail naar info@warmtepaneel.nl met daarin vermeld:
1.  De paneelformaten
2. Het aantal panelen
3. Welk glasoppervlak : glans, mat, filigraan, RAL kleur, foto of spiegel
4. Uw naam, adres en telefoonnummer mobiel en / of thuis / werk. 

U ontvangt dan van Warmtepaneel.nl een PDF factuur per kerende E-mail.

Hoe te betalen
Of het nu gaat over het kopen van een huis, een auto of een verbouwing, er is altijd sprake van een aanbetaling ter bevestiging, zo ook bij ons.
Wij hanteren hiervoor twee opties. 

Optie 1: 
U geeft uw bestelling op per e-mail via info@warmtepaneel.nl of order formulier. U ontvangt dan een factuur voor een vooruitbetaling van 75%. Op het moment dat uw betaling door ons is ontvangen, ontvangt u een bericht van ons wanneer u uw bestelling kunt afhalen of zal worden bezorgd. Het resterende bedrag dient u dan vooraf af te rekenen of overgemaakt te hebben (let wel er is geen pin automaat aanwezig).

Optie 2: 
Een betaling van 75% vooraf en restant bij levering aan warmtepaneel.nl of een van haar vervoerders (deze is vooraf bekend gemaakt en kan zich legitimeren)

Op hetmoment dat een voorafbetaling is ontvangen zien wij dat als een opdrachtbevestiging en gaan we over tot levering binnen de gestelde levertijden
(2 tot 6 weken) vanaf dat moment.  

Levertijden

Tijdens de zomermaanden bedraagt onze levertijd 2 a 3 weken. Aangezien de drukte tijdens de herfst en winterperiode aanzienlijk toeneemt kan onze levertijd oplopen tot
4 a 6 weken.