SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

HOT PiLATES

 

Waarom SunnyHeat?

Een ruimte op een perfecte temperatuur tussen de 35 en 38 ºC krijgen zonder kostbare zuurstof te verbranden? Daar heb je infrarood verwarming nodig maar dan wel van de hoogste klasse. 

SunnyHeat voldoet aan alle eisen, als enige ter wereld, vanwege zijn enorme grote afstraling en 'warmte' bereik o.a. door de geharde glasplaten welke tot wel 200º graden Celsius en hoger kunnen bereiken! maar zeker ook door zijn draadloze besturing vanaf de computer met een speciaal ontwikkeld weekschema. 

 

Hot Pilates in Nederland

Meer voorbeelden
click hier

Club Pellikaan 
- Amersfoort - Apeldoorn - Tilburg - Breda


Quote:

AMSTERDAM - Na bikram yoga, een vorm van yoga in een verwarmde ruimte, introduceren verschillende sportscholen wereldwijd nu ook 'hot pilates'.

Beroemdheden als Madonna, Jennifer Aniston, Miranda Kerr, Claire Danes en zelfs David Beckham schijnen regelmatig aan de normale versie van pilates te doen. Steeds meer sportscholen introduceren na de enorme populariteit van bikram yoga nu ook een hete versie van pilates.

Waar yoga focust op de beheersing van het lichaam door middel van verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken, is pilates gericht op het stretchen en versterken van het lichaam om balans, spiersterkte, flexibiliteit en houding te verbeteren.

Bij hot pilates is de kamer verwarmd tot 35 graden Celcius en zijn de lessen minder gericht op mediteren en meer op het ontwikkelen van de spieren en het verbannen van pijn, zo meldt Daily Mail.