SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

Boete bij het niet hebben van een groen energielabel

Energielabel is gemakkelijk te verkrijgen met onder andere de energiezuinige verwarming van SunnyHeat, iNfrarood lange golf, dit scheelt 50% op uw stookkosten!!

Telegraaf vandaag
Quote:
Boete voor huis zonder groen label

DEN HAAG - 
Woningbezitters die geen verplicht energielabel regelen, riskeren voortaan een boete tot 405 euro. Bij verkoop of verhuur van een huis wordt straks actief gecheckt of het 'groene' certificaat aanwezig is.
Dat staat volgens het Algemeen Dagblad in plannen van minister Blok (Wonen). Het energielabel, dat aangeeft hoe zuinig een huis is met gas, elektriciteit en warmte, was de afgelopen jaren eigenlijk ook al verplicht. Maar er werd massaal de hand mee gelicht. Veel verkopers en kopers zagen er in onderling overleg van af, omdat er toch geen boete volgde.
Dat is verleden tijd, blijkt uit de plannen die dinsdag worden toegelicht: de Inspectie Leefomgeving en Transport controleert straks op de aanwezigheid van dit papiertje bij verkoop of verhuur van een woning. Als er geen energielabel is, volgt een waarschuwing en krijgt de eigenaar tijd om orde op zaken te stellen.