SunnyHeat FiR iNfrarood verwarming /

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"

Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)
zie ook Aero-Therm reflectie bij www.iSoNova8.com

Zoals Gezegd GAS flink duurder!!

Quote: wo 30 dec 2015

Belasting op gas fors omhoog in 2016

door Bernard Vogelsang

Liefhebbers van een lekker verwarmd huis of een lange douchebeurt zijn volgend jaar flink duurder uit. De energiebelasting op gas gaat per 1 januari namelijk met 32 procent omhoog naar 30,5 eurocent per kuub.   

    Voor een huishouden met een gemiddeld gasverbruik betekent dit een tegenvaller van 132 euro per jaar, zo blijkt uit berekeningen van vergelijkingssite Gaslicht.com. 

    Daar staat tegenover dat de energietaks op stroom met 16 procent omlaag gaat. Per saldo is een doorsnee huishouden volgend jaar circa 52 euro meer kwijt aan de belasting op gas en stroom. 

    Verontwaardigd 

    De verwachting was dat de energienota van een gemiddeld huishouden in 2016 met enkele tientallen euro's omlaag zou gaan door goedkopere gas en stroom. Maar door het zwaarder belasten van gas verdwijnt dit voordeel als sneeuw voor de zon. 

    Opvallend is ook dat de overheid de hogere belasting op gas pas rond de kerstdagen heeft aangekondigd. "Bij Gaslicht.com hebben we diverse reacties ontvangen van verontwaardigde consumenten", aldus directeur Ben Woldring.