SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

Quote: Daandasana Yoga

 

Als het toch warm is, waarom dan niet de juiste warmte opzoeken??!! En volg een door infrarood-panelen verwarmde yoga les!

YOGA MET INFRAROOD

Waarom zijn de infrarood-panelen zo goed voor je?

De positieve effecten van de infrarood panelen op je lichaam en geest.

Een yogales onder infrarood panelen heeft diverse voordelen. Ten eerste voelt het aangenaam warm. Door die warmte gaan je spieren ontspannen en zal je lichaam tot rust komen zodat je je mentaal kunt voorbereiden op de les. 

De warmte stimuleert de bloeddoorstroming in je lichaam, waardoor je tijdens de les meer zuurstof word opgenomen in je lichaam en je direct het effect voelt energieker te zijn.

Ons lichaam wordt evenwichtig en egaal opgewarmd als je onder het infraroodpaneel de yogales volgt. Het gevolg is dat deze warmte zijn werking heeft tot ver in onze huid. De temperatuur van je lichaam gaat omhoog doordat de lamp je verwarmt. Je bloeddoorstroming wordt bevorderd en ook je hartslag wordt hoger. Uiteindelijk wordt je stofwisseling gestimuleerd. Daardoor worden afvalstoffen vlotter verwijderd (melkzuur). Dit is in het kort de kern hoe infrarood je spierpijn kan voorkomen of verhelpen. Ook is dit de reden waardoor gewrichtspijnen tijdelijk minder klachten zullen opleveren.

Door een algemeen gevoel van comfort zal ook eventuele hoofdpijn en stress geleidelijk verdwijnen. 

Behalve voor meer souplesse, zorgen infrarode stralen ook voor een betere bloedsomloop en helpen ze cellulitis verminderen.