SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

Tesla Powerwall

Quote:

Dat is het principe achter de Tesla Powerwall, die exact één jaar geleden in België werd gelanceerd. Het principe is nu voor het eerst ook in cijfers te vatten, na een analyse van gebruiksgegevens die door een Tesla Powerwall-eigenaar ter beschikking werden gesteld aan Eneco, een van de partijen die de Tesla Powerwall in België verdeelt. Uit de cijfers blijkt duidelijk hoe belangrijk thuisopslag is voor de duurzame toekomst van de stroomvoorziening in België. Het elektriciteitsnet werd voor 58 procent ontlast.

“Als we volledig willen overstappen op groene energie is het niet alleen belangrijk dat we zelf energie opwekken, maar ook dat we die energie zelf gebruiken. Thuisbatterijen zijn dan noodzakelijk en maken in onze ogen daarom onlosmakelijk deel uit van een installatie met zonnepanelen. Het is beter voor het elektriciteitsnet en beter voor je eigen portemonnee.” 
Christophe Degrez, CEO Eneco België

De Powerwall-data van Tom Nijsen (39) en Katrien Swennen (38) uit Kermt tonen aan dat het gezin sinds september al 42 dagen volledig van de batterij heeft kunnen leven, en dat in de donkerste dagen van het jaar. De voorbije weken draaide zijn huis dagen aan een stuk volledig op eigen kracht en ook op andere dagen werd het net fors ontlast. Goed voor 58 procent minder activiteit op het stroomnet en meer dan dubbel zoveel rechtstreeks verbruik van de zelf opgewekte stroom.

“Het is voor mij de evidentie zelve om zelf mijn elektriciteit op te wekken. Met de Tesla Powerwall kan ik de opgewekte energie ook echt zelf gebruiken. Zo help ik ook voorkomen dat het elektriciteitsnet overbelast raakt: als iedereen in mijn straat zonnepanelen zou leggen en die energie gewoon naar het net zou sturen, zou het elektriciteitsnet op zonnige dagen in de problemen komen.”
Tom Nijsen, eigenaar Tesla Powerwall.
PowerWall

PowerWall