SunnyHeat FiR infrarood verwarming

Gezonde warmte, Co2 vrij

Energie zuiniger omgaan en toch veel Comfort middels huidige techniek.
"Meten is Weten"


Gezonde en duurzame methode, de FiR Infraroodwarmte, zoals de zon ons verwarmd.
SunnyHeat iNfrarood specialist wellicht geïmiteerd maar zeker niet geëvenaard (innovatie prijs 2013 Alkmaar filmpje)

We stoken toch niet voor de buitenlucht!

Misschien herinnert u zich deze uitspraak nog. En ja, uw ouders hadden gelijk. Nog steeds stoken we, thuis of op kantoor, voor de (buiten)lucht. In al die tijd is er niet veel veranderd. Ja we hebben zonnepanelen. Die zijn zuiniger en milieuvriendelijker maar we verwarmen nog steeds … lucht!

Gebakken lucht?..

De temperatuur van het menselijke lichaam is gemiddeld 37 graden. Het is dan niet verwonderlijk dat gewone convectie warmte, bijvoorbeeld een centrale verwarming die op 21 graden staat, ons lichaam niet echt gaat verwarmen. Convectie warmte vormt alleen een buffer van warme lucht tussen ons en de koude objecten in de ruimte zoals muren, vloeren, plafonds, meubelen etc. 

Natuurlijke warmte.

Met de Sunnyheat iNfrarood panelen wordt uw lichaam verwarmt net als de natuur dat doet. De zon verwarmt ons lichaam doormiddel van stralingswarmte (Far Infra Red ofwel FiR geheten). Omdat infrarood de massa verwarmd, bijvoorbeeld je lichaam, wordt er dus geen warmte meer onttrokken (van wat ons lichaam naar de massa, muren- vloeren en plafonds overdraagt). Hierdoor ervaren we een natuurlijke, aangename comfortabelewarmte zonder die droge, bacteriële en huismijt gevoelige omgeving. 

Dubbele winst.

Indien je de muren, vloeren en plafonds ook nog voorziet van een makkelijk aan te brengen 1 mm dunne reflectielaagje, dan heb je dubbele winst: 

- in de winter geen warmteverlies binnen en 

- in de zomer houd je de warmte buiten.

- bij een buitentemperatuur van 21 graden kan de temperatuur van je dak wel oplopen tot 70 á 80 graden!

Met deze panelen en reflectielaagje zorgt u ervoor dat de energierekening met gemiddeld 50% naar beneden gaat en blijft.

Simpel te bedienen.

Om uw Co2 vrije én vochtregulerende ruimte naar wens te kunnen inregelen hebben wij een draadloze automatisch gestuurde Thermostaat ontwikkeld welke ook via de computer, centraal is te bedienen. 

Ja, ik ben geïnteresseerd! 

  • Particulier: als u ons mailt kunnen wij uitrekenen hoeveel panelen u nodigt heeft en in hoeverre u kan besparen. De panelen zijn eenvoudig te monteren en hebben een lange levensduur zonder onderhoud.
  • Specialist/ architect: er is een uitgebreide Prezi presentatie welke wij graag bij u op afspraak komen presenteren met daarin alle gegevens over materialen, modulatie, maten, materiaal, piekverbruik etc…  mail ons vrijblijvend in deze

info@PHi1618.nl / www.PHi1618.nl